Een veel besproken trend van de afgelopen jaren is car wrapping. Car wrapping is simpel gezegd een voertuig volledig voorzien van folie in elke gewenste kleur.

Ooit zijn wij begonnen met het veranderen van de kleur van voertuigen door folie omdat de klanten hier om vroegen vanwege hun bedrijfskleuren. Nadat we het voertuig in de juiste kleur hadden gebracht, werden er logo’s en bedrijfsnamen aangebracht. De foliefabrikanten hebben in de afgelopen 25 jaar ook niet stil gezeten en zijn meegegaan in de car wrap trend door hun folies aan te passen aan de wensen van de klanten.

De huidige folies zijn daardoor soepeler en kunnen eenvoudiger om de rondingen van voertuigen gevormd worden. Daarnaast zijn er glanzende en matte folies, maar ook folies met allerlei dessins, patronen en prints bijgekomen. De folies hebben een extra laminaat die bescherming biedt tegen steenslag en krassen. Dit laminaat zorgt er ook voor dat de invloeden van buitenaf, zoals UV, minder snel indringen op de kleur van de folie